ABONAȚI-VĂ LA NEWSLETTER-UL NOSTRU ȘI AFLAȚI NOUTĂȚI, DAR ȘI 15% REDUCERE LA PRIMA COMANDĂ

Bineînțeles că da. Cu toate acestea, experții Labo sugerează evaluarea nevoii principale atunci când alegeți un tratament Labo. De exemplu, o problemă de cădere a părului ar trebui tratată mai întâi cu Labo Hair Loss 5 Patents sau Cadu-Crex Împotriva Căderii Părului în fiole și apoi să se treacă la fiolele White Hair; dacă problema este subțierea părului, se recomandă să se folosească mai întâi tratamentul Crescina Re-Growth și apoi, eventual, White Hair.

Un ciclu de tratament durează 3 luni și poate fi repetat de cel puțin două ori pe an. Tratamentul este disponibil într-un pachet de 20 de fiole (tratament de 1 lună) și 40 de fiole (tratament de 2 luni).

Da, dar este de preferat să aplicați tratamentul pe tot scalpul pentru a preveni apariția părului alb.

De obicei, părul femeilor este expus mai frecvent la insuficiență alimentară și la stres oxidativ (de exemplu, vopsirea părului). Din acest motiv, formula pentru femei are o moleculă suplimentară plus acid folic, care este utilă pentru a combate încărunțirea părului la femei.

Aveți și alte întrebări?

Aveți alte întrebări sau curiozități legate de tratamentele Labo? Nu ezitați să ne contactați, vom fi bucuroși să vă sprijinim în alegerea produsului care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Acum vizualizați versiunea website-ului în limba română. Puteți alege și alte variante ale website-ului mai jos.

Scrieți pentru a căuta un produs