ABONAȚI-VĂ LA NEWSLETTER-UL NOSTRU ȘI AFLAȚI NOUTĂȚI, DAR ȘI 15% REDUCERE LA PRIMA COMANDĂ

RINFOLTINA: TRATAMENT INTENSIV PENTRU RĂDĂCINILE PĂRULUI

Acționează asupra structurilor din sistemul capilar care dau viață părului. Pentru un păr mai puternic, mai gros și mai strălucitor.

Părul afectează profund modul în care femeile se percep pe ele însele. 68% dintre femeile cu vârste cuprinse între 30 și 60 de ani și-ar dori să aibă un păr mai frumos și doar 1 din 10 femei este mulțumită de propriul păr.

5
POTENȚIATOR CU TEHNOLOGIE TRANSDERMICĂ

Susțin pătrunderea moleculelor active prin întreaga suprafață a scalpului.

3
FORME DIFERITE

Concentrații diferite în funcție de lungimea și nevoile părului.

4
BREVETE ELVEȚIENE

CH 711 466, CH 693 814, CH 710 438, CH 703 390.

CE ÎȘI DORESC FEMEILE PENTRU PĂRUL LOR?

Sănătate, strălucire, volum, grosime, aspect mătăsos. A avea un păr frumos este una dintre principalele dorințele ale femeilor ce poate devenii realitate datorită unei îngrijiri adecvate.

MOLECULE FUNCȚIONALE CU TEHNOLOGIE TRANSDERMICĂ

Tehnologia transdermică permite substanțelor active să pătrundă în sistemul capilar nu numai prin deschiderea foliculilor, ci și prin straturile de piele ale scalpului. Pentru a fi, prin urmare, mai eficiente.

CELE TREI DOZE DE RINFOLTINA

Formula Rinfoltina a fost diversificată, având concentrații de molecule active în creștere, diferite, în funcție de lungimea părului. Lungimea firelor influențează direct sănătatea, starea generală foliculilor și a rădăcinilor firelor de păr.

PĂR LUNG
PĂR MEDIU
PĂR SCURT

EXPERIENȚA LABO PENTRU PĂRUL TĂU

Spre deosebire de produsele obișnuite, care acționează doar asupra tulpinilor, formula inovatoare Rinfoltina acționează direct asupra structurilor din sistemul capilar și dă viață părului: mai puternic, mai plin, mai gros și mai strălucitor.

Acum vizualizați versiunea website-ului în limba română. Puteți alege și alte variante ale website-ului mai jos.

Scrieți pentru a căuta un produs