ABONAȚI-VĂ LA NEWSLETTER-UL NOSTRU ȘI AFLAȚI NOUTĂȚI, DAR ȘI 15% REDUCERE LA PRIMA COMANDĂ

GEL PENTRU CREȘTEREA GENELOR ȘI A SPR NCENELOR

Gene scurte și subțiri sau sprâncene rare? Crexy este formula care susține creșterea genelor și a sprâncenelor și întărește lungimea și grosimea acestora.

ROLUL FUNDAMENTAL AL PRIVIRII

Genele groase și lungi, precum și sprâncenele dese, rezistente și definite contribuie la accentuarea ochilor, la modelarea feței și la sporirea comunicării și expresivității acesteia, mai ales atunci când privirea este în prim-plan.

100%
EFICACITATE LA SUBIECȚII TESTAȚI

Au fost măsurați doi parametri: lungimea și grosimea genelor

+ 11%
DUPĂ 30 DE ZILE

+11% creștere a lungimii genelor.
+65% creștere a grosimii genelor.

2
DIFERITE APLICATOARE

Aplicatorul are două recipiente și două perii diferite

STRUCTURA GENELOR

Atât structura genelor, cât și a sprâncenelor este identică cu cea a firului de păr: ambele includ, de fapt, 3 părți, cuticula, cortexul și măduva. Ceea ce se schimbă este durata ciclului de creștere a părului, mai lung în cazul firului de păr (de la 3 la 5 ani aproximativ) și mult mai scurt în cazul genelor (3-4 luni), în timp ce sprâncenele au o fază de creștere care durează între 4 și 7 luni.

FORMULA GELULUI

În virtutea analogiei dintre gene / sprâncene și firul de păr, formula conține cei 7 factori de creștere aparținând Complexului Plate-Like. Formula include trei tipuri de molecule de acid hialuronic cu greutăți molecuare diferite.

TEXTURĂ UȘOARĂ ȘI USCARE RAPIDĂ

Formula Gel are o textură ușoară, care nu încarcă ochiul, se întinde ușor și se usucă rapid. Aplicați dimineața și seara, după o curățare temeinică a zonei conturului ochilor.

TEHNOLOGIE TRANSDERMICĂ

Pielea este greu permeabilă. Pentru a pătrunde în diferitele straturi cutanate, cercetătorii Labo au dezvoltat o tehnologie „transdermică”, bazată pe greutatea moleculară foarte mică a substanțelor active: aceasta este condiția fundamentală pentru a garanta penetrarea în straturile pielii.

Acum vizualizați versiunea website-ului în limba română. Puteți alege și alte variante ale website-ului mai jos.

Scrieți pentru a căuta un produs