ABONAȚI-VĂ LA NEWSLETTER-UL NOSTRU ȘI AFLAȚI NOUTĂȚI, DAR ȘI 15% REDUCERE LA PRIMA COMANDĂ

AJUTĂ LA CONTROLUL RĂSPÂNDIRII PĂRULUI ALB

White Hair este un tratament fără coloranți pentru uz topic, care susține formarea melaninei părului.

Ajută la stoparea procesului de încărunțire.

Îmbătrânirea pielii,dar și mai mulți factori externi fac ca melanina naturală să dispară treptat, lăsând părul depigmentat. Procesele naturale de formare a melaninei pot fi susținute datorită ingredientelor active, cu greutate moleculară mică și foarte mică, pe care formula White Hair le conține.

3
MOLECULE CU TEHNOLOGIE TRANSDERMICĂ

Molecule active cu greutăți moleculare foarte mici pentru a stopa procesul de încărunțire și pentru a susține recuperarea culorii naturale a părului.

-30%
DENSITATE PĂRULUI ALB ÎN MEDIE

Pe baza unei evaluări clinice a pigmentației, după 3 luni de aplicare a White Hair.

2
DIMENSIUNI DIFERITE PENTRU BĂRBAȚI ȘI FEMEI

Tratamentul White Hair este disponibil în două formule diferite, pentru bărbați și pentru femei: cutie de 20 de fiole pentru un tratament de o lună și cutie de 40 de fiole pentru un tratament de două luni.

CULOAREA PĂRULUI

Constituția genetică a fiecăruia dintre noi determină culoarea părului. Varietatea este rezultatul distribuției diferite a două tipuri de melanină: eumelanina (părul negru spre brun) și feomelanina (părul blond spre roșcat).

ÎNCĂRUNȚIREA FIZIOLOGICĂ

Se pare că pe măsură ce îmbătrânim, trecem de la o culoare cenușie la o culoare albă a părului. Cu toate acestea, este vorba doar de un efect optic, din cauza numărului de fire de păr afectate de fenomen. De fapt, există doar două tipuri de păr: cel pigmentat și cel nepigmentat.

FORMULE SPECIFICE PENTRU BĂRBAȚI ȘI FEMEI

White Hair este disponibil în două formule: pentru bărbați și femei. Femeile au tendința de a-și expune părul mai frecvent decât bărbații atât la insuficiență alimentară, cât și la stresul oxidativ. Din acest motiv, formula pentru femei are o moleculă suplimentară, acidul folic, care este utilă pentru a stopa procesul de încărunțire.

Acum vizualizați versiunea website-ului în limba română. Puteți alege și alte variante ale website-ului mai jos.

Scrieți pentru a căuta un produs