ABONAȚI-VĂ LA NEWSLETTER-UL NOSTRU ȘI AFLAȚI NOUTĂȚI, DAR ȘI 15% REDUCERE LA PRIMA COMANDĂ

LABO FOREST: LABO PUNE RĂDĂCINI PENTRU UN VIITOR MAI DURABIL

Din 1986, Labo Suisse este specializată în dermato-cosmetice pentru îngrijirea pielii și a părului, dedicând resurse considerabile cercetării și dezvoltării de produse cosmetice inovatoare și brevetate, pe care le distribuie în întreaga lume datorită unei rețele de distribuitori exclusivi. Labo a privit întotdeauna viitorul cu clarviziune, iar acum dorește să facă acest viitor mai durabil, alăturându-se unui proiect nobil de mediu: LABO FOREST.

Acest proiect este o demonstrație concretă a angajamentului companiei față de mediu și față de generațiile viitoare. Labo Suisse Forest face parte dintr-un parcurs al cărui obiectiv principal este reducerea impactului activităților sale asupra mediului într-un mod tangibil, măsurabil și concret: reducerea materialelor plastice din ambalaje, utilizarea de materiale reciclate, conștientizarea reciclării corecte de către consumatori. Programul Labo Suisse urmărește să sensibilizeze un comportament din ce în ce mai eco-compatibil în procesele interne și în relațiile cu partenerii, distribuitorii exclusivi și consumatorii finali.

În 2017, s-a raportat că mai mult de 20% din întreaga suprafață a pădurii amazoniene a fost defrișată. În ultimii ani, tendința, din păcate, pare să nu se fi îmbunătățit, în principal din cauza presiunii exercitate de activitățile de creștere a animalelor și de agricultură. Dezvoltarea proiectelor de reîmpădurire este esențială și contribuie la menținerea echilibrului ecosistemului terestru, precum și la contracararea crizei climatice. Cu cât plantăm mai mulți copaci, cu atât mai mult C02 este absorbit din atmosferă, aducând un beneficiu global planetei.

Acesta este motivul pentru care a luat naștere LABO FOREST, cu scopul de a restaura peisajele din Amazonul peruan prin consolidarea comunităților locale. Colaborarea directă cu fermierii și comunitățile indigene ajută la regenerarea pădurilor și la îmbunătățirea resurselor și mijloacelor de trai disponibile pentru populație.

Acum vizualizați versiunea website-ului în limba română. Puteți alege și alte variante ale website-ului mai jos.

Scrieți pentru a căuta un produs